Eladó II. kerületi családiház

323.000.000 Ft
834.626 €
  • 9+2 félszoba
  • 6 fürdőszoba
  • 299 m2

Ingatlan Referens

Horváth Katica

Eladó II. kerületi családiház, 9 szoba, 2 félszoba, 299 m2

Ingatlan leírása

Az eladó családi ház Budapest II. kerületében, Törökveszen található. A tégla építésű ingatlan egy panorámás 515 négyzetméteres telken helyezkedik el, míg maga az épület 299 négyzetméter.

Az ingatlan ideális választás lehet több generáció számára, mivel 3 emelettel, 9 szobával és 6 fürdőszobával rendelkezik.

Az ingatlan gondosan karbantartott, és 1995-ben átépítésen esett át. Az összes közmű - víz, csatorna, gáz és villany - felújított és cserélt. A fűtést gázcirkó és kombi cirkó kazánok biztosítják, és alternatív fűtési lehetőségek is rendelkezésre állnak. A megfelelő hőmérsékletet lap radiátorok biztosítják, a meleg vízellátást pedig gázbojler és kombi cirkó kazánok, valamint szükség esetén alternatív villanybojler segíti.

Az ingatlan közelében számos iskola, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta és bevásárlási lehetőség található. A környéken számos étterem, kávézó és üzlet is megtalálható. A Széll Kálmán tér, Mammut Bevásárló Központ, Mechwart Liget és Batthyány tér mindössze 10-15 perc autóval vagy tömegközlekedéssel elérhető.

Törökvesz természetkedvelők számára is számos lehetőséget nyújt, hiszen a közeli Budai-hegységben rengeteg kirándulási és túrázási lehetőség található.

Az ingatlanhoz tartozik egy kétállásos garázs is.

Az ingatlant nagy családosoknak és befektetőknek is ajánljuk, mivel könnyen átalakítható apartmanná, és a környék népszerű a turisták körében.


Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a sok lehetőséget kínáló családi ház, kérem, keressen bizalommal!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
komfortos
hõszigetelt
garázs
jó közlekedésû
kert
télikert
kertkapcsolatos
csendes
panoráma
kamra
étkezõ
erkély
terasz
parkettás