avatar

Eladó II. kerületi családiház

Táltos
  • 5 szoba
  • 3 fürdőszoba
  • 360 m2

Referens

Leírás

47 MILLIÓT ENGEDTÜNK AZ ÁRBÓL! 365 NÉGYZETMÉTERES KÜLÖNLEGES HÁZ ELADÓ!

Szép panorámával, de az utcáról mégis észrevétlen, a Budai hegyek ölelésében található ez az 1400 m2 területen elhelyezkedő három szintes lakóingatlan. 365 m2 összterülettel akár 3 generáció igen magas igényeket is kielégítő kényelmét képes biztosítani természetes környezetben.

- Alsó szinten: uszoda, bár, szauna, zuhanyzóval és WCvel, kertre néző terasszal;
- középső szinten: nappali kandallóval, amerikai típusú konyha, hálószoba külön bejáratú kádas-zuhanyzós fürdőszobával, a WC elkülönítetten, valamint konyhai tároló és háztartási tároló helyiségek kerültek kialakításra.

Egy K-i és egy D-i fekvésű teraszról is gyönyörködhetünk a panorámában, a kertben található, közel 20 éves, méretes fák és a környező hegyvonulatok látványában;

- felső szint: főbejárat, előszoba, két hálószoba és egy nagyméretű panorámás dolgozó-szoba galériás könyvtárral és egy K-i fekvésű terasz biztosítja a csendes, zavartalan időtöltést.
A garázs a főbejárat mellett csatlakozik az épület-együtteshez.

Az alsó szint vasbeton doboz, itt került elhelyezésre (kiépítésre) a kazán(ház). A középső (fő) szint fenyő rönkház, a nappali tetőgerincig nyitott födém - kialakítású, a tetőtérben tágas padlás található, és két pince helység is kapcsolódik a házhoz.

A fűtést gazdaságos gáz központi fűtés ,a meleg vizet gáz bojler biztosítja ,a fürdő medence fűthető, télen is használható.

Az architektúra sajátossága miatt a bútorozás egyedi tartozékként része az eladási ajánlatnak.A ház eladási ára 189.000.000 forint ,melyet a vevő megfizethet 50 % készpénzzel ,és 50 % havi törlesztéssel is
.
A komplexum további értékei: a megközelítési útvonalon az átmenő forgalom csekély, a kilátás a terep nagy lejtésszöge miatt zavartalan,örök panorámás! természetvédelmi terület lévén a nyugalom, egészséges környezet garantálja a kiváló életminőséget.

Télen nyáron tiszta,ózon dús levegő. Tavasztól őszig madár csicsergés. A dél keleti fekvés miatt a nap csodálatos sugaraival árasztja el a házat és a környezetét.

Az ingatlan a legigényesebbeknek is ajánlott.! Luxust eleganciát mesés környezetet biztosít akár több generációs családnak is.

Folyamatosan ,hétvégén is várom s tisztelt érdeklődőket.

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
vízórás
kandalló
összkomfortos
garázs
mosó
kert
télikert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
kamra
gardrób
erkély
terasz
parkettás
biztonsági ajtórács
reluxa
kábeltévé
internet
riasztó
telefon
kaputelefon
klíma