avatar

Eladó II. kerületi családiház

  • 4 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 220 m2

Referens

Bikádyné Udvardi Irén II. Bem J. u.

Leírás

Eladó a II. kerületben, Széphalom villanegyedében egy 720 nm-es telken található 220 nm-es luxuskivitelű családi ház. A három szinten a következő helyiségek vannak:
- felső szint (részben tetőtér): 2 háló és 1 dolgozószoba, fürdőszoba, közlekedő a lépcsőfeljáróból, ahonnan meg lehet közeliteni a többi részt
- alsó szint (bejárati szint): nappali és amerikai konyhás étkező külön éléskamrával, valamint az előszoba, ill. közlekedő, ahonnan nyílik még egy tároló és a toilett.
- alagsor: 2 férőhelyes autó-beálló garázs, mosókonyha és gépészeti üzemtér, ahol a fűtést szolgáltató kazán, továbbá a kerti medence karbantartásának berendezései
nyertek elhelyezést.
A középső szinthez tartozik még két nagyméretú terasz, az egyik az épület utcai frontján, a másik a kert felőli oldalon, ami a házat az uszómedencével összekötő elem, impozáns mérete (kb. 25 nm) lehetővé teszi jó idő esetén teljes szezonban a szabadban való tartózkodást, miközben a csodálatosan rendezett, a telekhatáron hatalmas, égbetörő tujasor élősövénnyel kialakított kertben és az úszó medence azúrkékjében lehet gyönyörködni. A nappali és az étkezős, nagyméretű konyha között vezet fel az archaikus és modern jegyeket stílusosan ötvöző feljárat a felső szintre.
A környék rendkívül nyugodt, csendes, átmenő forgalom sem zavarja a pihenést, mégis max. 10 percen belül elérhető buszmegálló, igy a város belső és más távolabbi részeibe is könnyen el lehet jutni, a közelben kirándulóhelyekre lehet túrázni. A mindennapi élet szükségleteit kielégítő bevásárló és szolgáltatóhelyek szintén egyszerűen közelíthetők meg. Néhány utcányi távolságban helyezkedik el egészségügyi és gyermekintézmény (szakrendelő, iskola és óvoda)
Az eladásra kínált ingatlan ára: 89,9 millió HUF.

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
télikert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
kamra
gardrób
erkély
terasz
internet
riasztó
telefon
kaputelefon