Eladó I. kerületi téglalakás

240.000.000 Ft
620.156 €
Orom utca
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 80 m2

Ingatlan Referens

Antal Orsolya I. kerület Központi Iroda

Eladó I. kerületi téglalakás, 3 szoba, 80 m2

Ingatlan leírása

Eladóvá vált egy gyönyörű, K-i fekvésű, igényes és teljeskörűen felújított 1957-ben épített villán belüli lakás. Az ingatlan a Gellért-hegyen található. Közel a természet, gyakorlatilag 8-10 perc gyaloglásra található a Citadella. A Filozófusok kertje is egy karnyújtásnyira van. Tömegközlekedés által elég könnyen megközelíthető az ingatlan. Buszmegálló 5-6 perc sétára található, ahol a 27-es (Szirtes út megálló) vagy másik buszmegálló hasonló közelségre a Hegyalja úton található ahol a 178-as busz közlekedik. Csodálatos kilátás nyílik az utcáról és a környező parkokból Budai várra és a Dunára.

Az ingatlan kertkapcsolatos, nappali plusz 2 szobás (vendégszobában zuhanyzóval). A telek osztatlan közös tulajdon. A vastag tégla falaknak (53cm) és a környező fáknak köszönhetően nem szükséges a klíma beépítése, de megoldható. Ez az otthon 2021-re lett teljesen felújítva. A lakás teljesen elektromos üzemeltetésű. Elektromos infrás, WIFI-s padlófűtésrendszer lett beépítve (fürdőszobákban mennyezetfűtés is), amely telefonról is üzemeltethető. Elektromos SOMFY távirányítós redőnyök, elektromos tűzhely. DOLBY SURROUND rendszer van beépítve rejtett kábelezéssel, igényes kialakítással. Az ingatlanhoz külön vásárolható egy szintén felújított 28 m2-es garázs 27.000.000 Ft összegért. Közös költség 23.000 Ft/hó, rezsi átlagosan 25.000 Ft/hó de a fűtésrendszer „H” tarifáról lesz üzemeltetve (folyamatban).

Aki szeretne a belvároshoz közel lakni, de mégis a természet csendjében, annak tökéletes ez az otthon. Minden magas minőségben készült el a felújítás alatt ezért luxuskivitelnek nevezhető. Kérem bizalommal keressenek, minden kérdésre igyekszem válaszolni.

Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
alacsony közös ktg.
garázs
jó közlekedésû
kertkapcsolatos
csendes
világos
bútorozatlan
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
terasz
redõny
kábeltévé
internet